Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bynaja.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bynaja.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bynaja.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bynaja.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om mig - Bynaja


“Giv mig styrke til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan og visdom til at se forskellen.”

Jeg er Certificeret Stress og NLP Coach og fodplejer, min klinik ligger på Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk. 

Min Fodpleje uddannelse har jeg taget hos Glamour fodplejeskole/v. Fodterapeut Diana Larsen.

Pleje af dine fødder er vigtigt.

Hos mig får du først et dejligt fodbad, inden jeg giver dig en fodbehandling undersøger jeg dine fødder. Derefter klipper jeg dine negle, fjerner evt. nedgroet negle og neglebånd, sliber neglekanterne, fjerner evt. ligtorne.
Har du hård hud på knyster eller hælene bliver de enten beskåret eller slebet.  Din fodbehandling afsluttes med en let fodmassage med creme.
Har du ondt i dine fødder eller nogle spørgsmål til pleje af dine fødder, er du velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning.

God fodpleje er vigtig, dine fødder skal bære dig gennem hele livet.

Jeg er certificeret Stresscoach fra forebygstress v/ Bjarne Toftegård, og certificeret NLP Coach Practitioner fra NLP-Huset i Valby.

For en del år siden kørte mit arbejdsliv afsted med 100 km i timen. Lange arbejdsdage, mange og for mange arbejdsopgaver til en normal arbejdsdag på 8 timer.

Jeg havde så travlt at jeg glemte at lytte til min nære familie-medlemmer, min sunde fornuft og min krops fare signaler.

Det resulterede i at jeg fik et regulært “stressnedbrud”. Mit held var at jeg landede hos en dygtig stresscoach og efter 3 måneder var jeg klar til arbejde igen.

Undervejs i min stress-behandling genoptog jeg min gamle hobby med at male. Der fandt jeg en indre r,o som blev og fortsat er en vigtig del i mit liv når jeg har fri eller brug for indre ro.

Den stress behandlings form som hjalp mig på rette køl igen, er den jeg tilbyder i min klinik.

Det er din garanti for at jeg har egen erfaring og viden, om effekten af den stresscoaching du vil få hos mig.

Lidt om mig.

Jeg har en alsidig erhvervs karriere bag mig, blandt andet været ansat i kriminalforsorgen, It-support i en stor televirksomhed, Bank og finansiering selskaber. Desuden hos Røde Kors-Sandholmlejeren, på et Kvindekrise centret og et Natherberget for hjemløse.

 Min glæde ved at gå på arbejde og dagligt have kontakt med mange forskellige typer mennesker bliver bekræftet hver dag. Det vigtigste for mig i dag er at der er en god balance i mit arbejdsliv og arbejdstid. Der skal også være overskud på kontoen når jeg har fyraften.

I dag giver mit arbejde mig så meget energi og glæde, på den menneskelige konto.  Så jeg er glad når jeg går hjem og når jeg igen møder ind næste dag

– Mit liv er i balance og giver mening for mig.

Skal jeg også hjælpe dig til at finde balancen i livet, få gode fødder at gå på eller afhjælpe muskelspændinger, myoser eller migræne! Så kontakt mig på 30483140

ByNaja

Du kan ringe til mig, læg en besked eller send en sms på tlf: 30483140 da jeg kan være optaget af kundebehandlinger. 

Bynaja finder du på

Kalundborgvej 123.
4300 Holbæk

Fri parkering lige uden for døren
Stenhus station rundt om hjørnet
Bus 502, 505, 520.530. 587 og 588

Åbningstid

Mandag 9-18
Tirsdag 10-18.
Onsdag lukket.
Torsdag 9-18
Fredag 9-16

Find mig på Facebook

Facebook Pagelike Widget